Geplaatst op

Nieuwe verpakking

Heb jij hem al gezien? De Peuleschil heeft tegenwoordig een nieuwe verpakking voor de verse kiemen. Het is een doorschijnend bakje waardoor de kiemen zich nu beter laten zien. Het nieuwe bakje heeft een frisse uitstraling en de kleurige kiemen komen nog beter tot hun recht.

Wat zit er verder achter het besluit om voor dit bakje te kiezen?

Verder lezen Nieuwe verpakking

Geplaatst op Geef een reactie

NIEUW in onze webwinkel: Fenegriek Kiemzaad!

Het heerlijke fenegriekzaad is toegevoegd aan onze webwinkel! Fenegriek komt oorspronkelijk uit het voormalige Mesopotamië, en werd eeuwen geleden al in landen als China en India gebruikt in de traditionele geneeskunde als medicijn tegen verschillende aandoeningen zoals astma en bronchitis.

Fenegriekzaad heeft diverse toepassingsmogelijkheden. Verder lezen NIEUW in onze webwinkel: Fenegriek Kiemzaad!

Geplaatst op Geef een reactie

NIEUW in onze webwinkel: Ui Kiemzaad!

Er is een nieuw product toegevoegd aan onze webwinkel, Ui Kiemzaad! Hiermee maak je overheerlijke kiemen, voor liefhebbers van de lookachtigen (denk bijvoorbeeld aan onze Chinese Prei) een absolute must in de thuiskiem-keuken. Het ontkiemen van Ui Kiemzaad gaat op dezelfde wijze als de Chinese Prei (kweekmethode 1), de zaadjes lijken ook erg op elkaar. Toch is de smaak net even iets anders, de typische ui-smaak is duidelijk te herkennen. Verder lezen NIEUW in onze webwinkel: Ui Kiemzaad!