Vanaf: 3,45
Groene erwten (Pisum sativum) kunnen worden gekookt, maar kunnen ook prima worden ontkiemd.
Familie: peulvruchten
Voedingsstoffen: Rijk aan vit. B1, B2, B6, B11 en C / kalium, calcium, fosfor en magnesium.
Smaak en toepassingsmogelijkheden: Ontkiemde groene erwten zijn uitstekend te gebruiken in soepen en andere warme gerechten. De zoete smaak ontstaat door de enorme toename van enkelvoudige (dus goed opneembare) suikers die tijdens het kiemproces plaatsvindt.
We raden aan om ontkiemde groene erwten (en ook andere peulvruchten) voor gebruik enkele minuten te blancheren of anderzijds te verhitten.
Kweekmethode weckpot: klik hier
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |